Καίτη Γαρμπή: Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει και με ντροπιάζει

Καίτη Γαρμπή: Η δημοφιλής τραγουδίστρια σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από 24χρονη στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή
Instagram
2'

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία 24χρονης ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουΐτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ στα social media άρχισαν να αναπτύσσονται φημολογίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος διέψευσε κάθε εμπλοκή, ενώ η Ιωάννα Τούνη πήρε θέση και μάλιστα αποκάλυψε τον άνθρωπο που διέρρευσε τα revenge porn βίντεο της ίδιας. Υπέρ του γνωστού επιχειρηματία τάχθηκε και ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η Καίτη Γαρμπή, από την πλευρά της, σχολίασε στο Twitter το θέμα κατακρίνοντας όσους έχουν κάνει «victim blaming» διερωτώμενοι για το «τι δουλειά είχε η 24χρονη στο ξενοδοχείο».

«Την νάρκωσαν,την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους.Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει.Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με την παράταση των μέτρων - Τι προβλέπεται από Δευτέρα (17/1)

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor