Επιχείρησαν να λιντσάρουν τους δολοφόνους ηλικιωμένης

«Άναψαν» τα αίματα σήμερα το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης.
1'


Συγγενικά πρόσωπα μιας ηλικιωμένης γυναίκα, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια, επιχείρησαν να λιντσάρουν τους φερόμενους δολοφόνους της! Πρόκειται για δυο Ρουμάνους, πατέρα και γιο, 44 και 18 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, στη θέα του όρμησε με μπουνιές εναντίον του, ενώ με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Οι δυο άντρες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες αυτές της ληστείας μετά φόνου από κοινού, βιασμού, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας μαχαιριού.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο ενώ και οι δύο δείχνουν αμετανόητοι. Κι αυτό γιατί ούτε σε μία στιγμή δεν έδειξαν να λυγίζουν ή να ζητούν συγνώμη για την πράξη τους.

Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ με αφορμή επεισόδιο κατά την προσαγωγή του 44χρονου στο Δικαστήριο, η έξοδός των δύο ανδρών έγινε με ισχυρότατα αστυνομικά μέτρα, προκαλώντας κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις περαστικών, που δυσανασχέτησαν με την «προστασία» που παρείχαν οι αστυνομικοί στους άνδρες που οδήγησαν στο θάνατο την 85χρονη Σοφία Κορναράκη, αφού προηγουμένως τη βίασαν.

Πηγή: cretalive.gr