Αυτή είναι η «συμμορία των 11» που είχε γίνει ο φόβος και τρόμος σούπερ μάρκετ και καταστημάτων

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 11 μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας.
Δείτε βίντεο από τον τρόπο δράστης της συμμορίας
INTIME NEWS
1'

Πρόκειται για τη συμμορία που εξαρθρώθηκε (σ.σ. αρχικά είχαν γίνει 16 συλλήψεις) προ ημερών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και κατηγορείται για 75 περιπτώσεις κλοπών και μία ληστεία.

Η συγκεκριμένη συμμορία –ανάμεσα τους και πολλοί συγγενείς- είχε γίνει «φόβος και τρόμος» για σούπερ μάρκετ και καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ειδών ένδυσης και καλλυντικών.

Σημειώνεται ότι για την εξάρθρωση της έγινε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε Ελευσίνα, Μάνδρα, Μενίδι, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Το συνολικό όφελος από τις κλοπές ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν –μεταξύ άλλων- 3 κυνηγετικά όπλα, 281 φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων κ.ά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες και ονόματα από την «συμμορία των 11»:

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη πλειόνων κακουργημάτων κλοπών και ληστειών, ληστεία (ληστρική κλοπή) από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος (κλοπή) ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατ’ εξακολούθηση από κοινού και κατά μόνας, παράνομη κατοχή όπλων, κατοχή όπλων για θήρα χωρίς άδεια και φυσιγγίων όπλου για θήρα, παράνομη κατοχή πυρομαχικών και παράνομη κατοχή κροτίδων.

Δείτε επίσης το βίντεο από τον τρόπο δράσης της συμμορίας:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.