Κολωνός: Σύλληψη αστυνομικού για εκβίαση γυναίκας

Κολωνός: Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο υπαρχιφύλακας μαζί με τον Αλβανό συνεργό του απαιτούσαν από τη γυναίκα χρήματα που δήθεν τους χρωστούσε
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση
INTIME NEWS
1'

Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με συνεργό του απείλησε με όπλο και εκβίασε γυναίκα για την καταβολή χρημάτων στην περιοχή του Κολωνού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο υπαρχιφύλακας μαζί με τον Αλβανό συνεργό του απαιτούσαν από τη γυναίκα χρήματα που δήθεν τους χρωστούσε. Η σύλληψη του αστυνομικού έγινε την περασμένη Κυριακή, ενώ με χειροπέδες βρέθηκε και ο Αλβανός που κατηγορείται για την ίδια υπόθεση.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της 18ης Μαρτίου οι δυο τους έκλεισαν ραντεβού με το θύμα στον Κολωνό. Εκεί την απείλησαν με όπλο και στη συνέχεια διέφυγαν, αφού πρώτα της απέσπασαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε μεταβεί στη συνάντηση, ως «εγγύηση» μέχρι την παράδοση του συνόλου του χρηματικού ποσού που υποτίθεται χρωστούσε στον Αλβανό.

Το εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκε από τους αστυνομικούς, βραδινές ώρες της 19-3-2022 σταθμευμένο στην περιοχή του Κολωνού.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων και απογευματινές ώρες της 20-3-2022 εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι.

Επιπρόσθετα ο αλλοδαπός έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για εγκληματική οργάνωση και ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος για 13χρονο στον Κολωνό: Του επιτέθηκε συμμορία για να του πάρει κινητό τηλέφωνο και ποδήλατο