Χανιά: Τρελή πορεία αυτοκινήτου - Πήρε παραμάζωμα αγροτικό, έσπασε και τοίχο (pics)

Χανιά: Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης
Χανιά: Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης
zarpanews.gr
1'

Σοβαρές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμοί προκλήθηκαν σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο των Χανίων, όταν -άγνωστο πώς- ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Σολωμού.

«Το αγροτικό ήταν παρκαρισμένο με την μούρη του αυτοκινήτου προς την κάμερα αλλά από την σύγκρουση το γύρισε τελείως» αναφέρει μάρτυρας στην ιστοσελίδα zarpanews.gr. Όπως συμπληρώνει: «Τον θόρυβο άκουσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας καθώς δεν υπήρχε κανένας οδηγός ή συνοδηγός αλλά ούτε και κάποιος που είδε τι έγινε ακριβώς».

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ωστόσο όπως διαπίστωσε ο οδηγός του ΙΧ δεν ήταν παρών ενώ ακόμα και το πρωί της Τρίτης δεν είχε εντοπιστεί. Από την σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αγροτικό όχημα αλλά και στο τοιχίο της πολυκατοικίας ενώ παρασύρθηκε και ένα παρκαρισμένο ποδήλατο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων ενώ το συμβάν έχει καταχωρηθεί ως τροχαίο «υλικών ζημιών» χωρίς κάποιον τραυματισμό.