Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» τα στοιχεία από το τάμπλετ - Οι κρίκοι στην αλυσίδα των εξελίξεων

Πάτρα: Γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης των δεδομένων που έχουν διαγραφεί από το τάμπλετ - Θα καταγραφούν όλες οι κλήσεις στα τηλέφωνα της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» τα στοιχεία από το τάμπλετ - Οι κρίκοι στην αλυσίδα των εξελίξεων
Intime News
5'

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, οι εξελίξεις στην υπόθεση τρέχουν και καθηλώνουν. Οι έρευνες στο τάμπλετ του αδικοχαμένου παιδιού, τα στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης, οι άγνωστες κινήσεις και οι φόβοι της 33χρονης στη φυλακή, μαζί με τη νέα τροπή στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο τη Μαλένα και την Ίριδα, είναι οι 4 σημαντικότεροι κρίκοι στην αλυσίδα των εξελίξεων.

Στο ειδικά διαμορφωμένο της κελί, η 33χρονη περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Βγαίνει μόνο για να μιλήσει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από τον θάλαμο. Συνεχίζει να μην προαυλίζεται, να μην σιτίζεται επαρκώς όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της, ενώ έχει ζητήσει να της φέρουν βιβλία. Από την περασμένη Παρασκευή έχει τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στην πολύκροτη υπόθεση με νέα στοιχεία.

Μια σειρά από εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει τις επόμενες μέρες με την κατάθεσή της και η Αγγελική Τσιόλα. Είναι η ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη Ίριδα μετά τον θάνατό της και φαίνεται πως θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια.

Όλα αυτά την ώρα που το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει να κάνει «φύλλο και φτερό» τόσο τις συνομιλίες όσο και τις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στη διαδρομή της κεταμίνης Στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας δεν εντοπίστηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» σημαντικά στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων βρέθηκαν μέχρι στιγμής βίντεο με κινούμενα σχέδια, από ένα επεισόδιο της σειράς «Παρά Πέντε» του Mega αλλά και βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Το τάμπλετ ήταν συνδεδεμένο με το e-mail της 33χρονης που ούτως η άλλως βρισκόταν στο μικροσκόπιο.

Πολλές συζητήσεις προκαλούν για ακόμα μία μέρα οι αναρτήσεις που έκαναν οι γονείς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η μητέρα της που πλέον βρίσκεται σε φυλακή, ακόμα και τη μέρα της κηδείας, απαντούσε σε όσους απορούσαν με την κατάληξη του παιδιού.

Παρακάτω η συνομίλια:

-Τραγικό, βαθύτατα συλληπητήρια από καρδιάς. Κάτι δεν μου κάθεται καλά όμως

-Εσένα που δεν σου κάθεται καλά, πήγαινε να βρεις το γονίδιο που μας έκανε όλο αυτό και έλα να το πεις και σε εμάς. Γιατί οι επιστήμονες ακόμα το ψάχνουν.

Ακόμα όμως και ο πατέρας των παιδιών έστελνε μηνύματα εκείνες τις μέρες σε δημοσιογράφους ταοπικών ΜΜΕ, που μέσα από τα άρθρα τους εξέφραζαν απορίες. Με κοφτές εκφράσεις εκείνος, σε αντίθεση με τη γυναίκα του.

«Τίποτα δεν είναι αδιευκρίνιστο. Και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το facebook θα απαντήσω: ναι δεν έχω. Δεν μου έμεινε τίποτα άλλο για να ασχοληθώ. Τα έχασα όλα» είχε γράψει η 33χρονη κατηγορούμενη.

2,5 μήνες μετά από αυτή την ανάρτηση η 33χρονη παραμένει στη φυλακή και στέλνει μηνύματα άλλοτε η ίδια και άλλοτε μέσω της αδερφής και της μητέρας της.

Μέχρι στιγμής η 33χρονη δεν έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους της, αξιολογεί όλα τα δεδομένα και περιμένει τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν για να οριστικοποιήσει τις κινήσεις της.

Δείτε το βίντεο του Mega που ακολουθεί:

Θέμα χρόνου να κληθούν από την ΕΛΑΣ στενοί συγγενείς της Πισπιρίγκου

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, στο επίκεντρο των αρχών βρίσκεται και η εντολή των εισαγγελικών αρχών να συνταχθεί νέα ιατροδικαστική έκθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιρίδας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις κατέληξαν τα δύο κοριτσάκια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη.

Ανώτατες αστυνομικές πηγές μιλώντας στο Newsbomb.gr, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για την εκταφή των δύο παιδιών, στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο από τις δικαστικές Αρχές.

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, οι αρχές εξατάζουν και το σενάριο ασφυκτικού θανάτου και των άλλων δύο κοριτσιών.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η επιτροπή των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ήταν άτυπη και ερευνούσε τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας ενδοϋπηρεσιακά. Ενδεχομένως η εντολή για νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις από τη Δικαιοσύνη να αποτελεί έναν τρόπο να εισαχθούν επίσημα στο φάκελο της υπόθεσης νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις με νέα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Νέες αποκαλύψεις: «H σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα»

Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή: Τα ρομαντικά βιβλία, το «πρόβλημα» με το φαγητό και οι κλήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή