Πάτρα: Το ακριβό δώρο και οι εγκωμιαστικές αναρτήσεις στον εντατικολόγο που έσωσε τη Τζωρτζίνα

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις «φωτίζουν» την υπόθεση θρίλερ που έχει σοκάρει το πανελλήνιο
Το ακριβό δώρο που έκαναν Δασκαλάκης - Πισπιρίγκου στον γιατρό της Τζωρτζίνας
2'

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, είναι ο γιατρός που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια, και δέχτηκε ένα πολύ ακριβό δώρο από την οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο γιατρός δέχθηκε ένα ρολόι από τους γονείς της 9χρονης μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το μικρό κοριτσάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό συνέβη γιατί η 33χρονη κατηγορούμενη εικάζεται να κατάλαβε πώς ο κ. Ηλιάδης , την είχε υποψιαστεί για την στάση της.

Ο γιατρός άνοιξε το κουτί με το δώρο την επόμενη ημέρα και όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, ωστόσο οι γονείς επέμεναν να το πάρει.

Το εν λόγω ρολόι φυλάχθηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

«Οι τοξικολογικές της Μαλένας είναι καθαρές»

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στο MEGA αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας και το ενδεχόμενο να είχε δηλητηριαστεί.

Ο κύριος Λέων ξεκαθάρισε από την αρχή πως οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας είναι καθαρές, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να της χορηγήθηκε κάποια ουσία όπως στην αδερφή της, Τζωρτζίνα.

Εξήγησε πως μία πιθανή διεκφύλιση ηπατικών κυττάρων μπορεί να προκληθεί από 3 λόγους:

  • μεταβολικό σύνδρομο
  • τοξική αντίδραση-δεν υποστηρίζεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις
  • ο ασφυκτικός θάνατος

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία η οποία πλέον να μην είναι ανιχνεύσιμη, ο ιατροδικαστής μίλησε για την κεταμίνη επισημαίνοντας πως το ανώτερο της δράσης της είναι τα 20′ και αποβάλλεται από τον οργανισμό, κατά το ήμισυ, σε μιάμιση με δύο ώρες.

«Άρα εγώ, εάν η κεταμίνη δράσει σε έναν άνθρωπο, είμαι ικανός να την ανιχνεύσω περίπου σε 6 ώρες. Άρα ένας άνθρωπος εάν πεθάνει από κεταμίνη είναι βέβαιο πως στη συνέχεια θα την ανιχνεύσω, εκτός εάν συμβεί το ακραίο ενδεχόμενο και ζήσει» τόνισε ο κύριος Λέων.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Νέες αποκαλύψεις: «H σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα»

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Θέμα χρόνου να κληθούν από την ΕΛΑΣ στενοί συγγενείς της Πισπιρίγκου