Ρούλα Πισπιρίγκου: Έσβηνε αναζητήσεις για να κρύψει τα ίχνη της
Δεν έχουν τελειωμό οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Το απόγευμα της Τρίτης ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η 33χρονη διέγραψε όλες τις «ένοχες» αναζητήσεις της από τα λάπτοπ και τα κινητά της, την τελευταία τριετία.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως η 33χρονη προδόθηκε από μόνη της από τις διαφημίσεις κεταμίνης.
«Δεν εξέτασαν τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε.
Και συνέχισε:
«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».
«Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη», είπε στην τηλεόραση του MEGA.
«Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν», πρόσθεσε.
Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 33χρονης για τις αναζητήσεις της
Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος σχετικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο είχε αναφέρει: «Η έρευνα είχε γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2022, είναι η ημέρα κατά την οποία η μικρή Τζωρτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου και η μητέρα αναζήτησε στο διαδίκτυο ουσίες αναισθητικές που τις χορηγήθηκαν κατά τη συγκεκριμένη εξέταση στην οποία είχε υποβληθεί. Δεν αναζήτησε ποτέ την ουσία που μας ενδιαφέρει που είναι η κεταμίνη».
Η ίδια πάντως επιμένει ότι η ουσία υπήρχε στην παιδιατρική κλινική όπου κατέληξε το παιδί, επικαλούμενη έγγραφη απάντηση του νοσοκομείου Παίδων. «Η ουσία αυτή υπάρχει διαθέσιμη και στο βαλιτσάκι επειγουσών αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και μάλιστα υπάρχει μόνιμα διαθέσιμα σε πέντε φιαλίδια 100 mg το καθένα, συνολική ποσότητα 500 mg κεταμίνης που τοποθετούνται δίπλα στην Τζωρτζίνα», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.
Την ίδια ώρα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει την έρευνα και για το θάνατο των δύο μικρότερων αδελφών της 9χρονης. Στην περίπτωση της Ίριδας εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιος να προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στο παιδί βάζοντας στο στόμα του το πανάκι.
Διαβάστε επίσης:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της και την «στηρίζει»