Ληστεία στην Καλλιθέα: Οι αστυνομικοί βρήκαν την 30χρονη με μία ζώνη τυλιγμένη στο λαιμό

Από τις καταθέσεις των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι στην Καλλιθέα, προκύπτει ότι αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα με μία ζώνη τυλιγμένη στο λαιμό της
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών
Intime News
2'

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν σε σπίτι 30χρονης στην Καλλιθέα και βασάνισαν το θύμα τους για λίγες δεκάδες ευρώ.

Από τις καταθέσεις των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι προκύπτει ότι αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα με μία ζώνη τυλιγμένη στο λαιμό της. Όλα ξεκίνησαν όταν κακοποιοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και άρχισαν να ψάχνουν για μετρητά και κοσμήματα. Την ώρα της διάρρηξης η 30χρονη απουσίαζε.

Κάποια στιγμή, ωστόσο επέστρεφε στο σπίτι και αντιλήφθηκε ότι η κεντρική πόρτα είναι παραβιασμένη. Αμέσως τηλεφώνησε στον συνομήλικο σύζυγό της, τον οποίο ενημέρωσε για τη διάρρηξη. Στη συνέχεια, μπήκε στο διαμέρισμα, θεωρώντας ότι οι δράστες έχουν φύγει. Τότε ένας από τους κακοποιούς την χτύπησε με μανία και την ακινητοποίησε, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της. Ο ληστής συνέχισε να ψάχνει για μετρητά, μέχρι που τελικά αφαίρεσε 120 ευρώ και μία φωτογραφική μηχανή.

Στο μεταξύ, ο σύζυγος της 30χρονης είχε τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση που έφτασε στο σπίτι, χωρίς όμως να προλάβει τους κακοποιούς που στο μεσοδιάστημα είχαν εξαφανιστεί. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν τη γυναίκα πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, έχοντας τυλιγμένη στο λαιμό της μία ζώνη. Το θύμα έφερε αμυχές στον βραχίονα των δύο χεριών της, ενώ το παντελόνι του ήταν σκισμένο στο ύψος του αριστερού γόνατου. Στο σημείο όπου βρέθηκε πεσμένη η 30χρονη υπήρχε ένα τηγάνι, που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη για να την ακινητοποιήσει. Επίσης, εντοπίστηκε στην είσοδο της κουζίνας ένα πεσμένο μαχαίρι.

Τα συγκεκριμένα πειστήρια μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των δραστών.