Πισπιρίγκου: Δεν κάνουμε πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης δηλώνει ο δικηγόρος της

Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου
Τι είπε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου για το αίτημα αποφυλάκισης
2'

Την άποψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε για τη χρήση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα και ότι δεν υπήρξε άτομο που τη βοήθησε να κάποιον να διαγράψει τα ηλεκτρονικά της ίχνη από τους λογαριασμούς της διατύπωσε σε τηλεοπτική του συνένετυξη ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία ανακύπτουν στην πορεία. «Υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις εξαδέλφων οι οποίοι έχουν εμφανιστεί με γυρισμένη πλάτη σε τηλεοπτικά κανάλια και με αλλοιωμένη φωνή και καταγγέλλουν πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η κατηγορούμενη δεν έχει τόσα πολλά ξαδέρφια. Έχουμε δει πρόσωπα με γυρισμένη την πλάτη να συστήνονται ως η κομμώτρια της γειτονιάς ή ως ένας φίλος της οικογένειας ή ως ένας άνθρωπος του ευρύτερου συγγενικού κύκλου. Όλα αυτά τα πρόσωπα σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και καταγγέλλουν ψευδή γεγονότα και στοιχεία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας ανέφερε ότι η υπόθεση «έχει δρόμο» και ανέφερε χαρακτηρίστηκα ότι μόνο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας χρειάζονται ακόμη μερικοί μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ανάκριση ενώ η δίκη αναμένεται να γίνει ίσως σε λίγο παραπάνω από 12 μήνες, από σήμερα. Σε σχέση με τις άλλες δυο υποθέσεις αναμένεται το πόρισμα των ειδικών από το οποίο θα εξαρτηθούν όλες οι άλλες εξελίξεις.

Σχετικά το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αναμένονται και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της και στο επίπεδο της αίτησης αποφυλάκισης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι ζωγραφιές που εξετάζονται