Νέα κόντρα Τραμπ - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Του είπε να κάνει αλλαγή φύλου

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νεμπράσκα στο πλαίσιο της πολιτικής του καμπάνιας με τίτλο «Save America», ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε 
Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του αστέρα του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo
2'

Κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής συγκέντρωσης το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε τη μονόπλευρη κόντρα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του αστέρα του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «πρότεινε» στον μπασκετμπολίστα να κάνει αλλαγή φύλου.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νεμπράσκα στο πλαίσιο της πολιτικής του καμπάνιας με τίτλο «Save America», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε το εξής για τον Τζέιμς:

«Θα πω αυτό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα του πω: "ΛεΜπρόν έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν ναι τότε σε θέλω στη δική μου γυναικεία ομάδα μπάσκετ"».

Σημειώνεται πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του και την αντιπάθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του μεγαλοεπιχειρηματία στον προεδρικό θώκο. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του NBA έχει επίσης αρκετά πλούσια ακτιβιστική δράση, ειδικά σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των μαύρων και τον ρατσισμό που αυτοί υφίστανται στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπζονσπόρ: Οι οπαδοί της είναι τρελοί - Πέταξαν φέρετρα στη Μαύρη Θάλασσα (vid)

Πρωταθλήτρια Τουρκίας μετά από 38 χρόνια η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη - Χαμός με τη λήξη