Ρούλα Πισπιρίγκου: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας της λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας (vid)

Πάτρα: Το ζεϊμπέκικο της γιαγιάς μετά τον θάνατο της Μαλένας
Νέες μαρτυρίες σχετικά με το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της
2'

Νέες μαρτυρίες σχετικά με το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή «το Πρωινό» «έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολιόταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα», ενώ η ίδια η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών «βεβαίως πήγανε να της πουν τον καφέ… Για την μαγεία, είχε την μάνα». Προσέθεσε, δε, πως πήγαινε να της πουν τον καφέ μόνο για ό,τι είχε να κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη «που είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα».

Παράλληλα, φίλη του ζευγαριού, που μίλησε στην εκπομπή, περιέγραψε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας πως «σε μαγαζί, η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μην έτρεχε τίποτα, 15-20 ημέρες μετά από τον θάνατο της Μαλένας. Δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γιαγιά που έχει χάσει το εγγόνι της Φύγαμε άρον άρον, άδειασε το μαγαζί μετά από λίγο».

Στην ίδια εκπομπή, σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα και την νέα κατάθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα, που ζήτησε και εκταφή της σορού του κοριτσιού, μίλησε ο ιατροδικαστής Παντελεήμων Αλεξάνδρου.

Όπως είπε, «η κυρία Τσάκωνα εμμένει στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου. Σωστά αιτήθηκε την εκταφή της σορού της Μαλένας, για να εξαχθούν πρόσθετα στοιχεία, στο πλαίσιο αναψηλάφησης των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για τα αίτια θανάτου του κοριτσιού. Υπάρχει ένα κενό, διότι δεν υπάρχει ανάλυση στην παθολογοανατομική έκθεση για τα είδη των κυττάρων που υπήρχαν, ώστε να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αν γίνει εκταφή, δεν θα εξεταστεί ο μυελός, θα εξεταστεί το οστό. Αδιαμφισβήτητα, στα 3 με 5 χρόνια, όλες οι μελέτες έχουν εντοπίσει ουσίες και μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα».