Πτώση αεροπλάνου στην Καβάλα: Εικόνα από drone στο σημείο της συντριβής – «Εξαφανίστηκε» το Antonov

Καβάλα: Το Ena Channel δημοσίευσε την πρώτη εικόνα από το σημείο της συντριβής, την οποία κατέγραψε drone με το πρώτο φως της ημέρας. Η «γραμμή» που άφησε στο έδαφος το αεροσκάφος το οποίο έχει «εξαφανιστεί» ολοσχερώς.
Πτώση αεροπλάνου στην Καβάλα: Εικόνα από drone στο σημείο της συντριβής – «Εξαφανίστηκε» το Antonov
Το σημείο συντριβής του αεροσκάφους στην Καβάλα
ΕΝΑ Channel
1'

Συνεχίζεται το θρίλερ με την πτώση του αεροσκάφους σε περιοχή της Καβάλας το βράδυ του Σαββάτου. Η διαδικασία των ερευνών έχει ήδη ξεκινήσει από τις ελληνικές Αρχές, αλλά με τεράστια προσοχή. Το γεγονός ότι το Antonov n-12 μετέφερε πυρομαχικά, 12 τόνους σύμφωνα με πληροφορίες, και οι έντονες αναθυμιάσεις στην περιοχή έχουν θορυβήσει άπαντες. Για αυτό τον λόγο έχουν κληθεί πυροτεχνουργοί ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κρατούν πόρτες και παράθυρα κλειστά.

Συγκλονιστικές, όμως, είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από drone του τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ Channel της Καβάλας. Το βίντεο από το σημείο της συντριβής κάνει σαφές το μέγεθος της καταστροφής. Η «γραμμή» που έχει χαραχθεί από την πτώση του αεροσκάφους είναι τεράστια, ενώ αεροπλάνο πλέον δεν υπάρχει καθώς έχει εξαφανιστεί, κυριολεκτικά, μετά την πτώση. Στο σημείο υπάρχουν ελάχιστα συντρίμμια και καπνοί…

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:45ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα