Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο

Στη νοστιμιά συντελούν οι πρώτες ύλες αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι
Έχει θαυμαστές από ολόκληρο τον πλανήτη.
daynight.gr

Ο Ντουνιάς και η φήμη του έχουν φτάσει στα πέρατα της γης και δικαιολογημένα. Το εστιατόριο-αγρόκτημα με τη zero waste φιλοσοφία και το μαγείρεμα στη θράκα και πάνω σε ανοιχτή ή χωνεμένη φωτιά μέσα σε πηλοτσίκαλα, έχει θαυμαστές από ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr