Κουφονήσια: Πληροφορίες για δύο πτώματα που βρέθηκαν σε σακούλα στη θάλασσα - Σε εξέλιξη το θρίλερ

Το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα μετά την ανεύρεση πτωμάτων στη θαλάσσια περιοχή στα Κουφονήσια.
Κουφονήσια: Πληροφορίες για δύο πτώματα που βρέθηκαν σε σακούλα στη θάλασσα - Σε εξέλιξη το θρίλερ
Φωτογραφία αρχείου / InTime
1'

Μια μακάβρια υπόθεση είναι σε εξέλιξη στις Κυκλάδες, καθώς Ιταλός τουρίστας βρήκε στη θάλασσα μια σακούλα που περιείχε πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Όπως ήταν λογικό, ο άνθρωπος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου. Η σακούλα παραλήφθηκε και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες και όπως φαίνεται εν τέλει τα πτώματα είναι δύο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τόσο προχωρημένη η σήψη που αρχικά κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν επρόκειτο για ένα ή για δύο πτώματα. Όμως, όπως φαίνεται από τα άκρα των νεκρών οι Αρχές κατάφεραν να διακρίνουν πως πρόκειται για δυο πτώματα. Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή