Εύβοια: Ρωγμές σε σπίτια και σχολεία από τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ

Σεισμός Εύβοια: Τρομοκρατημένοι παραμένουν οι κάτοικοι της περιοχής από τον σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης

Εύβοια: Ρωγμές σε σπίτια και σχολεία από τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ
evima.gr
1'

Υλικές ζημιές προκάλεσε η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Νότια Εύβοια.

Από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, βρέθηκε στο χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, όπου παρουσιάζονται και τα περισσότερα προβλήματα τόσο σε δημόσια κτίρια, όπως το νηπιαγωγείο της περιοχής, όσο και σε κατοικίες, με τις ρωγμές να είναι ορατές.

«Σε συνεργασία και με τον πρόεδρο της κοινότητας, προχωράμε στην καταγραφή των ζημιών. Είναι παράλληλα σημαντικό να δρομολογηθούν από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας οι απαιτούμενες διαδικασίες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών», δήλωσε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί:

Η σεισμική δόνηση των 4,7 Ρίχτερ σήκωσε από τα χαράματα στο πόδι τους κατοίκους, οι οποίοι τρόμαξαν αρκετά. Κάτοικος της περιοχής εξέφρασε τον φόβο του στο evima.gr «Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός και επιφανειακός. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, είχε διάρκεια και βοή. Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια από τον δυνατό θόρυβο. Κόσμος είχε βγει έξω από τα σπίτια. Έπεσαν κάδρα και μικροαντικείμενα μέσα στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Τσελέντης: «Για αυτό φοβάμαι…» - Ποια περιοχή μπορεί να «δώσει» σεισμό 6 Ρίχτερ

Σεισμός Εύβοια: Οι επιστήμονες συνιστούν προσοχή - Μικρές οι ζημιές

Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία και στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή