Ξυλόκαστρο: Μάζευε τα σκουπίδια η υπάλληλος - Τη χτύπησε ο οδηγός

Ξυλόκαστρο: Έρευνες από τις αρχές για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το οποία κόστισε τη ζωή σε μια 45χρονη υπάλληλο του δήμου.

Ξυλόκαστρο: Μάζευε τα σκουπίδια η υπάλληλος - Τη χτύπησε ο οδηγός
1'

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστήχημα με θύμα μια υπάλληλο καθαριότητας του δήμου στο Ξυλόκαστρο, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η υπάλληλος του δήμου μάζευε τα σκουπίδια αλλά πετάχθηκε από το ανυψωτικό, αφού τη χτύπησε διερχόμενος οδηγός. Ο οδηγός έτρεχε με το αυτοκίνητό του και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όπως έγινε γνωστό.

Η 45χρονη ακρωτηριάστηκε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο ενώ ο 36χρονος οδηγός νοσηλευέται ελαφρά τραυματισμένος.

Παράλληλα πάρθηκε αίμα από τον 36χρονο οδηγό προκειμένου να εξεταστεί αν βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή