Αγνώριστος στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Πισπιρίγκου

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9/1 ο εν διαστάσει σύζυγός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκτός της αίθουσας.
Ο Μάνος Δασκαλάκης.
Eurokinissi
1'

Μετά τη διακοπή της δίκης και κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει αλλάξει την εμφάνιση του, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης.Intime

Ζητά κι επίσημα διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε, λίγο πριν το τέλος του 2022, την αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Φαίνεται ότι ο 31χρονος εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.