Μοσχάτο: Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα - Τα ερωτήματα και τα δύο βίντεο

Έγκλημα στο Μοσχάτo: Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ - Μίλησε ο γιος της 47χρονης κατηγορούμενης
Μοσχάτο: Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα - Τα ερωτήματα και τα δύο βίντεο
5'

Οι έρευνες των Αρχών για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου ασφαλιστή, που βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Δύο βίντεο στα χέρια των Αρχών για το έγκλημα στο Μοσχάτο

Η 47χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα και συνελήφθη για τον θάνατο του 50χρονου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Να θυμίσουμε ότι μόλις τέσσερις ημέρες πριν καλέσει την αστυνομία για να τους ενημερώσει για τη φερόμενη αυτοκτονία του ασφαλιστή, είχε συναντηθεί μαζί του καθώς όπως φαίνεται διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Στα χέρια των αρχών υπάρχει και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό της η κατηγορούμενη μέσα από το σπίτι του θύματος. Σε αυτό ακούγεται η κατηγορούμενη να διαπληκτίζεται έντονα με το θύμα:

Κατηγορούμενη: Απατεώνα, με έκλεψες! Θα σε σκοτώσω, γιατί αν πας στον Κορυδαλλό θα περάσεις καλά!

50χρονος: Σου ζητώ συγγνώμη...

Η κατηγορούμενη ήταν στο σπίτι του 50χρονου για δύο ολόκληρες ώρες, τις οποίες κατέγραψε με το κινητό της. Η ενέργειά της αυτή δημιουργεί ερωτήματα, όπως το γιατί ήθελε να έχει καταγεγραμμένα όσα συνέβησαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήθελε να έχει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι το θύμα της είχε αρπάξει χρήματα.

Ο γιος της κατηγορούμενης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη μητέρα του. Όπως είπε, είναι σίγουρος ότι η μητέρα του είναι αθώα και ότι πριν το περιστατικό δεν είχε εκφράσει την αγανάκτησή της: «Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου... Έχω μιλήσει μαζί της πολύ λίγο...»

Μοσχάτο: Εμφανίστηκε η γυναίκα του θύματος

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για μαρτυρίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο λογιστής είχε πει σε κάποια άτομα ότι η εν διάστασει σύζυγός του πήρε τα χρήματα των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν και εξαφανίσθηκε προς την Αλβανία.

Ωστόσο, η γυναίκα, μέσω του δικηγόρου της, διαψεύδει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο δικηγόρος της Αλέξιος Αθανασόπουλος αναφέρει επιπλέον στην ανακοίνωσή του: «Η εντολέα μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές. Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της».

Μοσχάτο: Η μακροχρόνια σχέση κατηγορούμενης και θύματος

Εδώ και 12 χρόνια γνώριζε η 47χρονη τον 50χρονο. Τους είχε φέρει σε επαφή ένας γιατρός. Δεν είχαν απλά μια σχέση ασφαλιστή και πελάτισσας. Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως είχαν μια φιλική σχέση, η οποία άρχισε να παίρνει την κατηφόρα μόλις η 47χρονη ανακάλυψε ότι τα λεφτά που του είχε εμπιστευτεί είχαν γίνει καπνός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη το θύμα ήταν στο σπίτι της 47χρονης στη Νίκαια. Πήγε αργά το βράδυ, της ζήτησε να κοιμηθεί εκεί, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μοσχάτο: Τα ποσά που απέσπασε ο λογιστής από την κατηγορούμενη

Συνολικά φαίνεται πως της είχε αρπάξει 120.000 ευρώ και περίπου 80.000 ευρώ από συγγενικό της πρόσωπο, ενώ είχε καταφέρει να εξαπατήσει και τον αδερφό της και ένα από τα παιδιά της.

10.000 ευρώ ήταν το τελευταίο ποσό που απέσπασε πριν λίγο καιρό από τις αποταμιεύσεις του γιου της.

«Της χρωστούσε χρήματα. Της έφαγε λεφτά, πήγε τα ζήτησε απ' ότι άκουσα. Εργαζόταν με οικογένεια, με εγγόνια. Στεναχωριέμαι γιατί το κοριτσάκι είναι αθώο. Ο Θεός να της δώσει το δίκιο της», δήλωσε στο Star θεία της κατηγορούμενης.

Μοσχάτο: Αναπάντητα ερωτήματα

Ωστόσο, η αστυνομία ζητά απαντήσεις και σε άλλα ερωτήματα.

  • Πώς γίνεται να είχαμε απαγχονισμό από τη στιγμή που τα πόδια του θύματος πατούσαν στο πάτωμα;
  • Ο ιατροδικαστής εντόπισε κατάγματα στον θώρακα και εκχυμώσεις στο κεφάλι από χτυπήματα που είχε δεχθεί τις τελευταίες μέρες. Γιατί δεν κατήγγειλε το συμβάν;
  • «Φύγε από το γραφείο γιατί κινδυνεύεις» είχε πει σε πελάτη του το θύμα λίγες μέρες πριν. Τι εννοούσε;

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 50χρονου, τα leasing και η εμφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του

Μοσχάτο: Τα ερωτήματα, οι 200.000 ευρώ και τα δύο βίντεο στο κινητό της 47χρονης

Μοσχάτο - Εξέλιξη ΣΟΚ: Καταγγελία για υπεξαίρεση 65 Ι.Χ. σε βάρος του 50χρονου

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή