Πάτρα: Το ΠΑΜΕ έχτισε την πόρτα του Εργατικού Κέντρου

Μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων έχτισαν την πόρτα εισόδου του εργατικού κέντρου...

1'

Μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων έχτισαν την πόρτα εισόδου του εργατικού κέντρου της Πάτρας, που βρίσκεται στην Πλατεία Όλγας.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν στην Πάτρα οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

"Δικαζονται στα δικαστήρια της Πάτρας οι συνδικαλιστές του Συνδικάτου Οικοδόμων και του ΠΑΜΕ Αγγελόπουλος Μήτσος και Κοντογιαννάτος Άγγελος, γιατί είχαν συμπαρασταθεί στις κινητοποιήσεις των καθαριστριών που δούλευαν πριν μερικά χρόνια στο δουλεμπορικό γραφείο που καθάριζε το νοσοκομείο του Ρίου και διεκδίκησαν τα ένσημα τους" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Και συνεχίζει: "Οι συνδικαλιστές δικαζονται με στημενες κατηγοριες περί δήθεν "πρόκλησης επεισοδίων". Είναι φανερό πως πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και συνολικά του αγώνα του λαού, ενταγμένη στη συνολική βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με στόχο να σώσουν και να ενισχύσουν την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα τους δηλώνουν πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει", αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων με αιχμή του δόρατος το πολυνομοσχέδιο το ΠΑΜΕ, πραγματοποιεί αύριο συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου στις 11 το πρωί, ενώ σήμερα σε δίκη οδηγούνται δύο μέλη του ΠΑΜΕ.

Μέλη του ΠΑΜΕ παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα έξω από το κτίριο.

Πηγή: www.dete.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή