Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του επιζώντος του 1ου βαγονιού - «Οι γιατροί είναι άγγελοι»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Οι γιατροί, οι νοσηλευτές είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους» ανέφερε η μητέρα του μοναδικού επιζώντος του πρώτου βαγονιού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του επιζώντος του 1ου βαγονιού - «Οι γιατροί είναι άγγελοι»
1'

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 20χρονος, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Με τη σύγκρουση, ο 20χρονος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά.

Η πτώση του όμως στο έδαφος προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι. Ο 20χρονος έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τη μάχη για να τον σώσουν.

Σε δηλώσεις της στο MEGA, η μητέρα του Γεράσιμου, αναφέρει: «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας, είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών σήμερα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα. Το παιδί μας θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».

Σχετικές ειδήσεις

Σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση του πατέρα του μηχανοδηγού από την Τουρκία στη χώρα μας

Τέμπη: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια της 28χρονης Ελπίδας

Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία της Αναστασίας - Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή