Τέμπη: «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι έκαναν πάρτι» - Καταγγελίες για τον σταθμό Λάρισας

Τέμπη: Πολίτες καταγγέλουν περίεργες καταστάσεις στο σταθμαρχείο της Λάρισας μία μέρα πριν από την εθνική τραγωδία, ενώ το φως της δημοσίοτητας βλέπει το απόλυτο χάος που επικρατούσε στις βάρδιες των σταθμαρχών

Τέμπη: «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι έκαναν πάρτι» - Καταγγελίες για τον σταθμό Λάρισας
2'

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την απόδοση των ευθυνών αλλά και για όσα συνέβαιναν στο σταθμό της Λάρισας το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου όταν και σημειώθηκε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

Το STAR φέρνει στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες που αφορούν στη μη τήρηση του ωραρίου των σταθμαρχών, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο για μουσικές μέσα στο σταθμό και έναν σταθμάρχη λίγο πιο... εύθυμο από το κανονικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στις 27 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη σύγκρουση των τρένων ο κατηγορούμενος σταθμάρχης που είναι νυχτερινός παραδίδει στον Π.Κ. ενώ ξεχνά να γράψει την ώρα.

Την ίδια ημέρα το ζευγάρι των πρωϊνών σταθμαρχών παραδίδει στους δύο απογευματινούς. Όμως ενώ έπρεπε να σχολάσουν βάσει προγράμματος στις τρεις το μεσημέρι εκείνοι παραδίδουν μία ώρα νωρίτερα, στις δύο.

Ο κατηγορουμένος σταθμάρχης ξανακάνει νύχτα και ενώ έπρεπε να παραδώσει στις επτά το πρωί, παραδίδει μία ώρα νωρίτερα.

Και φυσικά όπως έχει γίνει γνωστό κάποιος διόρθωσε με μπλάνκο την παράδοση - παραλαβή μετά τη σύγκρουση.

Παράλληλα πολίτες καταγγέλουν περίεργες καταστάσεις στο σταθμαρχείο της Λάρισας μία μέρα πριν από την εθνική τραγωδία.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», λέει κάτοικος της Λάρισας.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει ένας άλλος κάτοικος της Λάρισας.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος πολυτραυματία κ. Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως από τις συνομιλίες φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν νηφάλιος.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο με την εμπορική αμαξοστοιχία 15 λεπτά πριν τη φονική σύγκρουση

Πλήρης διάλυση στη σιδηροδρομική σήραγγα στα Τέμπη - Άδειες πυροσβεστικές φωλιές και χωρίς φωτισμό

Τέμπη: Τα λάδια πίσω από την τεράστια έκρηξη που ακολούθησε τη σύγκρουση των τρένων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα