Μίμης Παπαϊωάννου: Mελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Δομάζος στην κηδεία του θρύλου της ΑΕΚ

Μίμης Παπαϊωάννου: Πλήθος κόσμου, εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και πολιτικά πρόσωπα αποχαιρετούν τον Έλληνα άσσο
Μίμης Παπαϊωάννου: Mελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Δομάζος στην κηδεία του θρύλου της ΑΕΚ
1'

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα, το μεσημέρι της Παρασκευής, φίλοι και συγγενείς, στο θρύλο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Παπαϊωάννου.

Η εξόδιος ακολουθία του παλαίμαχου άσσου ξεκίνησε στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και πολιτικά πρόσωπα έδωσαν το παρών στην κηδεία του Μίμη Παπαϊώαννου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι το φέρετρο με τον Μίμη Παπαϊωάννου βγήκε από τον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας εν μέσω χειροκροτημάτων και θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, όπου θα γίνει η ταφή του, με δαπάνη που έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για να λάβει μέρος στο λαϊκό προσκύνημα του Έλληνα θρύλου.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινιτική στιγμή ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, «λύγισε» πάνω από το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή