Κολωνός: Εμπρησμός σε πυλωτή πολυκατοικίας - Στο νοσοκομείο η μητέρα και το παιδί της

Από τη φωτιά που ξέσπασε στον Κολωνό στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων μια μητέρα με το παιδί της.
1'

Εμπρησμός σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, από τον εμπρησμό καταστράφηκαν αυτοκίνητα και μηχανές. Οι καπνοί «έπνιξαν» την πολυκατοικία και η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει 9 άτομα, 4 από τα οποία πήγαν στο νοσοκομείο με δύσπνοια, εκ των οποίων μια μητέρα με το παιδί της.

Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν συγκεκριμένα ότι στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διακομίσθηκαν δύο άτομα, ηλικίας 28 και 30 ετών αντίστοιχα ενώ στο Παίδων διακομίσθηκαν δύο παιδιά, 1,5 και 3,5 ετών αντίστοιχα. Οι διακομιδές τους έγιναν για αναπνευστικούς λόγους, καθώς στο σημείο υπήρχαν έντονοι καπνοί.

Στο σημείο του εμπρησμού έφτασε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ, με τις Αρχές να ερευνούν τι συνέβη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε 4 οχήματα και 2 μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή της τετραόροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο σημείο έχουν βρεθεί αναπτήρες, κάτι που ενισχύει το σενάριο του εμπρησμού, με την αστυνομία να έχει αναλάβει τις έρευνες.