Περισσότερα από 270.000 αυτοκίνητα εγκατέλειψαν την Αθήνα - Γεμάτα φεύγουν τα πλοία

Κίνηση στους δρόμους: Η Τροχαία είναι από το πρωί σε διάφορα σημεία στις εθνικές οδούς, όπου και επιτηρούν όλα βαίνουν ομαλώς σε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους Αθηναίων προς την επαρχία.
INTIME NEWS
2'

Εικόνες από το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη έδειχναν ότι περισσότερα από 270.000 αυτοκίνητα εγκατέλειψαν την Αθήνα.

Η κίνηση που υπάρχει στα διόδια της Ελευσίνας, όπου και λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα οι ουρές ξεπερνούν τα 2,5, αλλά και τα 3 χιλιόμετρα. Άξιο αναφοράς είναι ότι η κίνηση είναι τόσο μεγάλη, που για να φτάσει κανείς στα διόδια της Ελευσίνας από το κέντρο της Αθήνας θα χρειαστεί, τουλάχιστον, 1,5 ώρα.

Μάλιστα, ακόμα και η διαδικασία στα διόδια είναι χρονοβόρα, καθώς οι οδηγοί αναφέρουν ότι για να περάσουν από το σημείο χρειάζονται τουλάχιστον 15 λεπτά λόγω και της αυξημένης κίνησης, μία διαδικασία που κανονικά θα χρειαζόταν λίγα δευτερόλεπτα. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των διοδίων η κίνηση κορυφώνεται και θεωρείται μία από τις πιο μαζικές εξόδους όλων των εποχών. Συνολικά εκτιμάται πως περισσότερα από 270.000 αυτοκίνητα έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα μέχρι στιγμής για διάφορους προορισμούς.

Η Τροχαία είναι από το πρωί σε διάφορα σημεία στις εθνικές οδούς, όπου και επιτηρούν όλα βαίνουν ομαλώς σε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους Αθηναίων προς την επαρχία. Άξιο αναφοράς είναι ότι και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή (14/4) αναμένεται να υπάρχει τεράστια κίνηση, καθώς αρκετοί θα είναι οι οδηγοί που θα φύγουν από την πρωτεύουσα προκειμένου να εορτάσουν για πρώτη φορά χωρίς να έχουν στο «πίσω μέρος του μυαλού τους» τον κορονοϊό, αλλά και τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Μαζική έξοδος για το Πάσχα από την Αθήνα - Πού υπάρχουν προβλήματα

Έξοδος Πάσχα: «Ουρές» χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό - Οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν την πόλη

Κίνηση: Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα - Μποτιλιάρισμα στην Περιφερειακή Υμηττού