Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Δυσκολότερη όλων η θέση μου»

Η Δανάη Μπάρκα έχει φιλική σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε μαζί του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου»
2'

Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τη στιγμή που αναμένεται να έρθουν στο φως και νέες καταγγελίες ανθρώπων που εργάζονταν μαζί με τον ευρωβουλευτή.

Η Δανάη Μπάρκα έχει φιλική σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε μαζί του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου». Η Δανάη Μπάρκα ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα, για να επισημάνει: «Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων».

Σχετικές ειδήσεις

Δικηγόρος Ελένης Χρονοπούλου: «Είναι δυνατός άνθρωπος» - Πιθανές νέες καταγγελίες κατά Γεωργούλη

Αλέξης Γεωργούλης: Η τελευταία συνέντευξή του πριν τις αποκαλύψεις κακοποίησης

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω συνάψει σχέσεις με ανθρώπους από το Ευρωκοινοβούλιο σε ανθρώπινο επίπεδο»