Χαλκιδική: Ξεσπούν τα θύματα του ξενοδόχου που είχε παγιδεύσει δωμάτια με κάμερες

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 34χρονου που είχε παγιδεύσει με κάμερες τουριστικό κατάλυμα στη Χαλκιδική και κατέγραφε τους πελάτες του
Χαλκιδική: Ξεσπούν τα θύματα του ξενοδόχου που είχε παγιδεύσει δωμάτια με κάμερες
2'

Συνολικά 27 άτομα φέρεται να παρακολούθησε μέσω κρυφής κάμερας ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή του Αφύτου στη Χαλκιδική.

H μεγάλη έρευνα της αστυνομίας έπειτα από την καταγγελία που πραγματοποίησε νεαρό ζευγάρι που διέμεινε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα απο τα διαμερίσματα του 34χρονου, εντόπισε ότι ο δράστης παραβίασε την προσωπική ζωή τουλάχιστον 27 ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα καταγραφικό που έχει τη μορφή φορτιστή usb και μπορεί να καταγράψει εικόνα και ήχο, με την αστυνομία να εντοπίζει έξι τέτοιες κάμερες στο τουριστικό κατάλυμα

Εξ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί 13 άτομα μεταξύ των οποίων πέντε ζευγάρια και τρεις γυναίκες.

Σχηματίστηκε δικογραφία κατά του 34χρονου ενώ τα περισσότερα από τα θύματα έχουν κληθεί από τους αστυνομικούς για να καταθέσουν.

«Πολύ άσχημο είναι αυτό... Σκέφτεσαι τώρα κάποιος να σε βλέπει να κάνεις έρωτα με τη σύντροφό σου; Ελπίζω να μην τα έχει δημοσιεύεσει παραπέρα. Αυτό θα το δούμε στην πορεία τώρα έχει τελειώσει η έρευνα της αστυνομίας, είναι γνωστό αυτό αν τα έχει δημοσιεύσει, απλά εγώ δεν το ξέρω ακόμα. Δεν το έχουμε μάθει ακόμα, γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει ανακοινώσει κάτι», είπε ένα από τα θύματα στον Alpha.

«Μας έχουν καταγράψει αυτό μας είπαν και να πάμε να δώσουμε κατάθεση. Ο κάθε άνθρωπος θα ένιωθε χάλια. Πώς να νιώθω, είχαμε πάθει ένα σοκ, Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Αυτό που έκανε δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να μας δώσει τις απαντήσεις, γιατί το έκανε ποιος ήταν ο λόγος. Αν πάω θα ελέγξω 40 - 100 φορές», δήλωσε ένα άλλο θύμα του 34χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή