Πύλος: Δραματικές οι εικόνες με τους διασωθέντες μετανάστες του ναυαγίου

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τα θύματα του ναυαγίου που έχουν περισυλλεγεί είναι πλέον 59, από 17 που ήταν αρχικά.

Πύλος: Δραματικές οι εικόνες με τους διασωθέντες μετανάστες του ναυαγίου
In Time
1'

Το ναυάγιο μεταναστών στην Πύλο συγκλονίζει με τους νεκρούς να ανέρχονται σε 59, ενώ έχουν διασωθεί 104 άτομα. Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε εκατοντάδες.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης τόσο δια θαλάσσης όσο από αέρος με με το ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας να μεταφέρει τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ τα υπόλοιπα εκατό έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί με θαλαμηγό που τους μετέφερε στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπως αναφέρει το tharrosnews.

Οπως αναφέρει το tharrosnews και τα 100 άτομα είναι άνδρες με τους περισσότερους να είναι σε κακή κατάσταση. Ηδη κάποιου έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας ενώ σε επιφυλακή έχουν τεθεί από τα ξημερώματα νοσοκομεία όπως και αυτά της Τρίπολης, της Σπάρτης και της Κυπαρισσίας.

Οι φωτογραφίες από το λιμάνι της Καλαμάτας με την αποβίβαση των διασωθέντων μεταναστών από θαλαμηγό που βρέθηκε πλησίον του σημείου του ναυαγίου και συνέδραμε στη διάσωσή τους αποτυπώνουν τον πόνο, τη δυστυχία και την απελπισία των ανθρώπων αυτών.

Δραματικές εικόνες από το ναυάγιο μεταναστών ανοιχτά της Πύλου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 30 διασώστες του ΕΚΑΒ με 15 οχήματα που έφτασαν από τις γύρω περιοχές για να συνδράμουν στη διάσωση των μεταναστών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή