Κρήτη: Βαθιά οδύνη για τον 16χρονο Νίκο που «έσβησε» στην άσφαλτο - Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο»

Κρήτη: Θρήνος για τον 16χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα.

Κρήτη: Βαθιά οδύνη για τον 16χρονο Νίκο που «έσβησε» στην άσφαλτο - Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο»
2'

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον Νικόλα, το 16χρονο αγόρι που «έσβησε» τα ξημερώματα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Νίκος, το χαμογελαστό παιδί που είχε όλη την ζωή μπροστά του, «πέταξε» τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων.

Το δυστύχημα στο οποίο χάθηκε σημειώθηκε στον δρόμο της Ανάληψης, όπου κινούνταν ο 16χρονος με τη μοτοσικλέτα του και συνεπιβάτη έναν 17χρονο φίλο του.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο ανήλικος οδηγός πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του δικύκλου το οποίο αφού διέγραψε «τρελή πορεία» έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένιο στηθαίο σε παρακείμενο χωράφι. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύο αναβάτες πετάχτηκαν πάνω σε μια ελιά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο άτυχος 16χρονος οδηγός βρήκε ακαριαία τον θάνατο ενώ ο 17χρονος συνεπιβάτης του τραυματίστηκε ελαφρά. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση με τον τραυματία να μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος οδηγός φορούσε προστατευτικό κράνος.

Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Νίκο

Το απόγευμα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον 16χρονο Νίκο, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του θα γίνει στις 18:00 από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως, στην Ανάληψη Χερσονήσου, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 17:00.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση 27χρονης – Τι είπε στην αστυνομία ο σύντροφός της

Κρήτη: Απαγόρευσαν σε παιδί να κάτσει σε δημόσια παραλία – Η απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή