Κως: Συγκλονισμένος ο πατέρας της Αναστάζια για τη γυναικοκτονία - «Νόμιζε ότι όλοι είναι φιλικοί»

«Είχα ένα κακό προαίσθημα. Η Αναστάζια ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη. Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές, φιλικές προθέσεις», αναφέρει ο πατέρας της 27χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω

Αναστάζια
3'

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια μετά τον θάνατό της στην Κω. Την ώρα που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τον θάνατό της ο 32χρονος από το Μπαγκλαντέζ, η μητέρα της βρίσκεται στα δικαστήρια της Κω φανερά συγκλονισμένη ενώ ο αδερφός της 27χρονης, μιλώντας στον Alpha, ζητεί μόλις 10 λεπτά «μαζί του για να τον "τελειώσω"», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Αναστάζια παραμένει συντετριμμένος στην Πολωνία. Ο ίδιος μίλησε στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό Onet, λέγοντας πως όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 12 Ιουνίου, «στην αρχή πίστεψα ότι την είχαν απαγάγει και την είχαν πάει σε πορνείο».

«Είχα ένα κακό προαίσθημα. Η Αναστάζια ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη. Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές, φιλικές προθέσεις». Η μητέρα της Αναστάζια ταξίδεψε για την Κω την Πέμπτη, 16 Ιουνίου. Είχε ήδη γίνει γνωστό ότι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές βαρυνόταν με την υποψία ότι είχε απαγάγει την 27χρονη κοπέλα.

Ο πατέρας της Αναστάζια είπε στη γυναίκα του πριν εκείνη πάρει το αεροπλάνο: «Πας για να φέρεις το πτώμα της». Στη συνέχεια, όπως λέει, «μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή».

Για τον πατέρα της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία είναι σαφές ότι «την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να βραδιάσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους, της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την πήγαινε κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αλλά αντ' αυτού την οδήγησε σε κάποιο έρημο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που συνάντησε μπορεί να τράπηκαν σε φυγή. Ακούσαμε ότι περισσότεροι άνθρωποι τη βίασαν».

«Θέλω 10 λεπτά να τον τελειώσω» - Ξέσπασε ο αδερφός της Αναστάζια

«Ξέσπασε» ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή στην Κω. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή ένας 32χρονος, ο οποίος αρνείται πως σκότωσε την 27χρονη.

«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όντως θα ήθελα δέκα λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να το "τελειώσω" εγώ», είπε ο αδερφός της Αναστάζια στον ALPHA.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο», τόνισε.

Κως: «Η μητέρα είναι συντετριμμένη»

«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την "'εσβησαν"», είπε ο αδερφός της.

Όσο για το πώς βρέθηκε στην Κω, απαντά: «Αυτό δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά αλλά τι ακριβώς και πως βρέθηκε εκεί δεν το ξέρω. Απ' ότι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν 13 χρόνια μαζί. Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρόλο που ήταν χρόνια μαζί, δεν μιλούσαν για γάμο».

Η μητέρα «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μητέρα μας, δεν είναι καλά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή