Κως - Αδερφός Αναστάζια για τον 32χρονο: «Δεν θέλω να μιλήσω με αυτόν τον άχρηστο»

Κως: Να επιβληθεί η πιο σκληρή ποινή σε όποιον αποδειχθεί ότι σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια, ζήτησε ο αδερφός της.
Κως - Αδερφός Αναστάζια για τον 32χρονο: «Δεν θέλω να μιλήσω με αυτόν τον άχρηστο»
1'

Να μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αναστάζια αλλά και να τιμωρηθεί εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή στην Κω, ζητά η οικογένεια της άτυχης 27χρονης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» ο αδερφός της Αναστάζια τόνισε πως υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση, την οποία προτείνει να αναλάβει η εισαγγελία της Πολωνίας.

«Για μένα το θέμα παραμένει ασαφές. Ελπίζω ότι η υπόθεση θα έρθει στα χέρια της πολωνικής εισαγγελίας και θα χειριστεί αυτή την υπόθεση. Γιατί εμείς ως οικογένεια δεν έχουμε ιδιαιτερότητες. Και θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να αναπαυτεί η αδερφή μου, εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι αυτοί οι έκφυλοι δε θα δολοφονήσουν άλλη γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον 32χρονο κατηγορούμενο από το Μπαγκλαντές είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω με αυτό τον άχρηστο. Θέλω να του ασκηθεί η πιο σκληρή ποινή. Καλό θα ήταν η Ελληνική Αστυνομία να ξεκινήσει δουλειά κι αν δεν μπορεί, ας παραδώσει την υπόθεση στην Πολωνική Εισαγγελία».

Παράλληλα μίλησε για τη μητέρα του στην οποία δεν επετράπη να αναγνωρίσει την 27χρονη: «Η μαμά μου δεν είδε ούτε το σώμα αλλά ούτε και κάποιο προσωπικό αντικείμενο της αδελφής μου, όπως για παράδειγμα κάποιο ρούχο της ή οτιδήποτε θα μπορούσε να ήταν της Αναστάζια», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Τέλος, συγκίνησε περιγράφοντας τι κρατάει από την Αναστάζια: «Αυτό τον σταυρό... και κάθε φορά που τον κρατάω και τον σφίγγω μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό... Δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή