Κανδαράκη για Ρόδο: «Πόσοι από εμάς δεν θα δεχόμασταν να πάμε σε αυτές τις ξαπλώστρες;»

Η Άννα Κανδαράκη εξηγεί τον τρόπο σκέψης εργαζόμενου και πελάτη για το περιστατικό στη Ρόδο που έχει προκαλέσει χαμό και πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Κανδαράκη για Ρόδο: «Πόσοι από εμάς δεν θα δεχόμασταν να πάμε σε αυτές τις ξαπλώστρες;»
GLOMEX
1'

Ματίνα Παγώνη, Άννα Κανδαράκη και Στράτος Μαυροειδάκος στο πλατό του «Σήμερα» για το περιστατικό με σερβιτόρο στη Ρόδο που σχεδόν... κολυμπάει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες.

Η ψυχολόγος μιλώντας στην εκπομπή εξέφρασε τη διττή άποψη του ζητήματος. Από τη μία είναι ο σερβιτόρος που περιμένει όλο τον χειμώνα για να κάνει σεζόν το καλοκαίρι και να πληρωθεί καλά και από την άλλη είναι η απληστία του σερβιτόρου για το τι θα κάνει για να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί γιατί τα έχει ανάγκη, σύμφωνα με την κα Κανδραράκη.

Από την άλλη η ψυχολόγος έθεσε το θέμα του πελάτη λέγοντας «Πόσοι από εμάς δεν θα δεχόμασταν να πάμε σε αυτές τις ξαπλώστρες; Γιατί δεν μου αρέσει εμένα να με εξυπηρετήσει ο άλλος με αυτόν τον τρόπο; Λίγοι..» εξηγώντας ότι με ένα καλό μπουρμπουάρ οι περισσότεροι πελάτες καλύπτουν τις τύψεις που νιώθουν για τον σερβιτόρο που τους εξυπηρετεί κατ' αυτόν τον τρόπο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή