Bόλος: Αθλητής χτύπησε την πρώην σύζυγό του και της έσπασε τη μύτη - Συνελήφθη ο 34χρονος

Bόλος: Ο Βολιώτης αθλητής έριξε κουτουλιά στην πρώην σύζυγο του τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο και έπειτα συνελήφθη από τις Αρχές

Bόλος: Αθλητής χτύπησε την πρώην σύζυγό του και της έσπασε τη μύτη - Συνελήφθη ο 34χρονος
1'

Νέο περιστατικό οικογενειάκης βίας απασχολεί τις αστυνομικές και τις δικαστικές Αρχές του Βόλου

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δύο πρώην σύζυγοι και γονείς ενός παιδιού ηλικίας 4,5 ετών, αλληλομηνύθηκαν και θα δικαστούν με την Αυτόφωρη διαδικασία, την ερχόμενη Δευτέρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου, μπροστά στα μάτια του παιδιού, με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο Βολιώτη αθλητή, ο οποίος φέρεται να χτύπησε την 30χρονη πρώην σύζυγό του με κουτουλιά στο πρόσωπο και με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αιμορραγεί από την μύτη.

Η γυναίκα μετέβη για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου και εναντίον του 34χρονου αθλητή υπεβλήθη αυτεπάγγελτη δίωξη και ακολούθησε η σύλληψή του. Κι ο ίδιος όμως, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι μένει σε διαφορετικούς ορόφους, στην ίδια όμως οικοδομή.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η 30χρονη πήγε να πάρει το παιδί που ήταν με τον πατέρα του κι εκείνος άρχισε να την βιντεοσκοπεί, θέλοντας να δείξει ότι ο γιος τους επιθυμεί να είναι μαζί του. Εκείνη απώθησε το τηλέφωνο και ο άνδρας φέρεται να την κουτούλησε στο πρόσωπο.

Μέχρι τη Δευτέρα που θα εκδικαστούν οι μηνύσεις, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, με τους όρους να μην πλησιάζουν ο ένας τον άλλον σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων και ο άνδρας να διαμείνει στο σπίτι της αδερφής του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή