Συνεχίζονται οι καταγραφές των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές

Προχωρούν οι αυτοψίες από τα συνεργεία της Αρωγής του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τις ζημιές και σε Λουτράκι, Μάνδρα και Μέγαρα.

Συνεχίζονται οι καταγραφές των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές
1'

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αυτοψίες και οι καταγραφές των ζημιών σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις και καλλιέργειες στον Δήμο Σαρωνικού, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και να αποζημιωθούν το συντομότερο από την Πολιτεία οι πληγέντες.

Στους Δήμους Μεγάρων και Μάνδρας-Ειδυλλίας η σχετική διαδικασία καθυστερεί, καθώς δεν ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις λόγω της παρουσίας πυροσβεστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των συχνών αναζωπυρώσεων.

Οι καταγραφές γίνονται από τις επιτροπές κρατικής αρωγής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή