Σούπερ Λίγκα: «Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας»

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Σούπερ Λίγκας, για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κ., μετά τη χθεσινοβραδινή (07/08) επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σούπερ Λίγκα: «Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας»
2'

Η Τρίτη (08/08), ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Το βράδυ της 7ης Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο. Το αίμα του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κ., ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φτάσουν στην Αθήνα.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε με ανακοίνωση τα συλλυπητήρια για το τραγικό θάνατο του 29χρονου οπαδού της «ένωσης» για τα χθεσινοβραδινά (07/08) αιματηρά επεισόδια που διαδραματίσθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Σούπερ Λίγκα έλαβε επίσημη θέση, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της, για το θλιβερό συμβάν που εξελίχθηκε στη χώρα μας, ύστερα από επιδρομή χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. Μάλιστα, τονίσθηκε ότι «η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε στην κοινωνία μας».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Σούπερ Λίγκας εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πώς θα βρει η οικογένεια του νέου αυτού συνανθρώπου μας, τη δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτή την ανείπωτη τραγωδία; Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε όλοι ότι η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, δεν έχει θέση στην κοινωνία μας; Μηδενική ανοχή στη βία, οι αρμόδιες αρχές να βρουν τους ενόχους, για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή