Κούγιας για Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για τη συμμετοχή του εντολέα μου

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, ο εντολέας του Ι.Τ. συνελήφθη «χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο όπως κάμερες ασφάλειας της περιοχής ή αποτυπώματα σε κατασχεθέντα αντικείμενα
Eurokinissi
1'

Ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. για την καταδρομική επίθεση αγνώστων σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που έγινε το πρωί της Πέμπτης, 10 Αυγούστου. O Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός Έλληνα εκ των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έγινε στόχος των αγνώστων.

, στα οποία ευρέθησαν και αποτυπώματα και αίμα και αναμένεται να βρεθεί και DNA, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να τον συνδέει με συμμετοχή στην οιανδήποτε πράξη, η οποία θα συνιστούσε και συμμετοχή του στα εγκλήματα, για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη».

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει ότι ο εντολέας του συνελήφθη επειδή είναι οργανωμένος οπαδός και «ένας νεαρός αστυνομικός της Ομάδας Δράσης της ΕΛ.ΑΣ τον είδε να περπατάει σε μια οδό κοντά στο σημείο, όπου έγιναν τα επεισόδια. Ο συγκεκριμένος εντολέας μου – κατηγορούμενος δεν φορούσε κουκούλα, δεν φορούσε κράνος, δεν είχε γάντια και κυρίως δεν ευρέθη στην κατοχή του κανένα μαχαίρι και κανένας σουγιάς από αυτούς που κατασχέθηκαν, κανένα ξύλο, κανένας σιδηρολοστός και κανένα αιχμηρό αντικείμενο».