Βόλος: Συνελήφθη και πάλι ο «Κάμελ» για νέες επιθέσεις κατά γυναικών

Συνελήφθη στις 12 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του ο «φόβος και τρόμος» των γυναικών στον Βόλο.
1'

Ο Κάμελ, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και δεν λαμβάνει αγωγή, βρέθηκε χθες στο Αυτόφωρο, χωρίς δικηγόρο και ζήτησε να δικαστεί την Τετάρτη.

Μέχρι τότε θα κρατηθεί στο τμήμα. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί προφανέστατα για να μην περιφέρεται στους δρόμους χωρίς φαγητό και νερό, τις ημέρες της αργίας. Χθες στο δικαστήριο δύο γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του για παρενόχληση , εμφανίστηκαν για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

«Πέρασα την οδό Δημητριάδος χωρίς καν να κοιτάξω γιατί φοβήθηκα. Με κυνήγησε χωρίς λόγο και τον έπιασε κρίση. Αν περνούσε αυτοκίνητο θα με σκότωνε και ευτυχώς δεν ήμουν με τα παιδιά μου. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ….πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο ; Πρέπει να τον βοηθήσει το κράτος έλεος», ανέφερε ένα θύμα του.

Ο Κάμελ αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες και η αποφυλάκισή του αποφασίστηκε μετά την έκτιση των 3/5 της ποινής . Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που τον παρακολουθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου, ήταν θέμα χρόνου μετά την αποφυλάκισή του να δημιουργήσει επεισόδιο γιατι θέλει να επιστρέψει στο μοναδικό ασφαλές μέρος για τον ίδιο που είναι η φυλακή.

Σημειώνεται ότι αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023 προκάλεσε επεισόδια και οδηγήθηκε ξανά στην φυλακή, για να αποφυλακιστεί πριν λίγες ημέρες.

Πηγή: Gegonota.news