Φωτιές: Μπαράζ συλλήψεων για εμπρησμό

Φωτιές: Σε 5 συλλήψεις με τη κατηγορία του εμπρησμού έχουν προχωρήσει αστυνομικοί τις τελευταίες ώρες
1'

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο έλεος των πυρκαγιών με πολίτες να χάνουν τις περιουσίες τους, το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής έχει προσωρήσει σε μπαράζ συλλήψεων με την κατηγορία του εμπρησμού

Συγκεκριμένα:

-Συνελήφθη άνδρας στο Ζεφύρι ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση για δύο πυρκαγιές σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου.

-Συνελήφθη άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών, σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Κρυονέρι, του δήμου Διονύσου Αττικής.

-Συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης έπειτα από έρευνες ανακριτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Αγίας Ειρήνης Κεφαλληνίας. Επίσης ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει στο παρελθόν άλλες 5 φωτιές σε περιοχές της Κεφαλλονιάς .

-Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα σε αύλειο χώρο οικίας, στην περιοχή Άνω Πεδινών του δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων.

-Συνελήφθη, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Πολυγύρου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Παναγία Προυσιώτισσα: Σήμερα τιμάται η Αρχόντισσα της Ρούμελης

Φωτιά στην Πάρνηθα: Αγνοείται 77χρονος στη Χασιά

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη περιοχή της Φυλής