Θεσσαλονίκη: Προκλητικά βίντεο στο TikTok από 15χρονη που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του 14χρονου

Η 15χρονη είναι ένα από τα επτά άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού ενός 14χρονου το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Χαριλάου και συγκεκριμένα στην οδό Άλκη Καμπανού. 
1'

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την σύλληψή της μία 15χρονη, που φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου στη Θεσσαλονίκη, καθώς λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη η ανήλικη ανέβασε προκλητικά βίντεο στο TikTok.

Η 15χρονη είναι ένα από τα επτά άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού ενός 14χρονου το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, στην περιοχή Χαριλάου και συγκεκριμένα στην οδό Άλκη Καμπανού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η ανήλικη συνελήφθη, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

TikTok

Το θύμα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τραύματα στο κεφάλι και διάσειση, αποτέλεσμα των βίαιων χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ η νεαρή δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι συνελήφθη και με βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok επιδίδεται σε κινήσεις πυγμαχίας, ενώ ρίχνει μπουνιές στον αέρα και μία φίλη της δείχνει με τα δάχτυλά της σαν να πυροβολεί.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι απογοητευτικά, με ένα από αυτά να γράφει «έπρεπε», πιθανά αναφερόμενο στον ξυλοδαρμό, ενώ σε άλλο βίντεο, με λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», κάποιες κοπέλες της γράφουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Να σημειώσουμε πως, σε βάρος της 15χρονης και ενός ακόμα ατόμου έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.