Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται περιοχές της Νέας Σμύρνης Λάρισας - Το μήνυμα του Δήμου

Σε μερική εκκένωση του οικισμού Νέας Σμύρνης προχωρά ο δήμος Λαρισσαιών λογω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel 
Eurokinissi.gr
1'

Σοβαρά προβλήματα σε πολλούς οικισμούς της Λάρισας έχει προκαλέσει η υπερχείλιση του Πηνειού, από τις πλημμύρες στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Οι κάτοικοι στη Νέα Σμύρνη Λάρισας περνούν ώρες αγωνίας, καθώς ο κίνδυνος στον οικισμό είναι πολύ μεγάλος, με τον δήμο Λαρισαίων να προχωρά στη μερική εκκένωση του οικισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου:

«Καλούνται οι κάτοικοι της Συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας να εκκενώσουν τις περιοχές δεξιά της οδού Σωκράτους από το ύψος της οδού Αώου και αριστερά της οδού Σωκράτους από το ύψος της οδού Πειρίθου μέχρι το τέλος της οδού Σωκράτους λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που εκδηλώνονται και των διακοπών ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Στη συνοικία επιχειρούν διασωστικά συνεργεία με πλωτά μέσα για να συνδράμουν στην εκκένωση. Λειτουργεί δομή υποδοχής στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας (Ηπείρου και Ανθ. Γαζή)Παρακαλούμε τους πολίτες να εφαρμόζουν τις οδηγίες των αρχών».