Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία της οδηγού του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα

«Περνώντας από το σημείο, είδα ένα αυτοκίνητο – αεροπλάνο», αποκάλυψε η οδηγός του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, η οποία επίσης τραυματίσθηκε αλλά ελαφρώς.
ALPHA.
2'

Χθες το βράδυ (24/09), σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από το οποίο τρεις άνθρωποι, ανάμεσα σε εκείνους και ένα αγοράκι 3 ετών, «έχασαν» τη ζωή τους. Πρόκειται για τον παππού του μικρού αγοριού και μία 53χρονη γυναίκα.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως τέσσερα ασθενοφόρα, Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Σοκάρει η μαρτυρία της οδηγού του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, η οποία έκανε λόγο για ένα «αυτοκίνητο – αεροπλάνο» αναφερόμενη στη Jaguar που «σκόρπισε» τον θάνατο, μιλώντας στον ALPHA.

«Περνώντας μπροστά από το κτήριο της Πυροσβεστικής, πιάνω με το μάτι μου ένα αυτοκίνητο – αεροπλάνο που ίπταται πάνω από το διάζωμα, σκάει στην άσφαλτο, σφηνώνει στην πόρτα του οδηγού της 53χρονης και τη σέρνει και τη σφηνώνει μπροστά στο κράσπεδο.

Κάνει τετακέ και στροβιλισμούς στο οδόστρωμα και μού έρχεται μετωπικά. Εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι τελείωσα και εγώ. Κόβω το τιμόνι όλο δεξιά, έτσι ώστε να χτυπήσουν τα ελαστικά και να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή μαζί του. Σκέφθηκα απόλυτα ψύχραιμα.

Κοίταξα την κίνηση του αυτοκινήτου και έπρεπε να αντιδράσω, να προβλέψω στα δευτερόλεπτα την επόμενη κίνησή του, να μην πέσω μετωπικά. Το στρίβω απότομα δεξιά με μεγάλη ταχύτητα, έβαλα γκάζι ώστε να μπορέσει να χτυπήσει το ελαστικό και το φανάρι με το δικό του ελαστικό. Ως συνέπεια, σταμάτησε εκεί όπου το βρήκε η Τροχαία», επεσήμανε.

Πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού. Το τμήμα Τροχαίας Πατρών διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Σχετικές ειδήσεις