Μπρούνο Μαρς: Από τον πόλεμο στο Ισραήλ στην Ελλάδα - Τι κάνει στην Κόρινθο

Ο Μπρούνο Μαρς, στις 9 Οκτωβρίου, ακύρωσε τη δεύτερη συναυλία του στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και αναχώρησε βιαστικά για την Ελλάδα
O Μπρούνο Μαρς
AP
2'

Η συναυλία του Μπρούνο Μαρς, η οποία θα πραγματοποιούταν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, ακυρώθηκε λόγω των φονικών συγκρούσεων μεταξύ των Ισραηλινών δυνάμεων και των μαχητών της Χαμάς.

Η ακύρωση έγινε έπειτα από ανακοίνωση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.

Ο Μπρούνο Μαρς, στις 9 Οκτωβρίου, ακύρωσε τη δεύτερη συναυλία του στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και αναχώρησε βιαστικά για την Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr o διάσημος τραγουδιστής έπειτα από την άφιξη του στην Αθήνα μεταφέρθηκε στην Κόρινθο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του Μπρούνο Μαρς να αποχωρεί από το αεροδρόμιο του Ισραήλ:

Μπρούνο Μαρς: «Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ»

«Η συναυλία του Bruno Mars που ήταν προγραμματισμένη για απόψε ακυρώνεται», ανέφερε η Live Nation, η διοργανώτρια εταιρεία ψυχαγωγίας, σε ανακοίνωσή της μέσω Instagram νωρίτερα το Σάββατο.

Η ανάρτηση έγραφε ακόμα: «Όλες οι αγορές εισιτηρίων για την παράσταση θα λάβουν αυτόματη επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική κάρτα μέσω της οποίας έγινε η αγορά. Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ, των μαχητών των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) και των δυνάμεων ασφαλείας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου την πρώτη συναυλία της καριέρας του στο Tel Aviv. Βρέθηκε στο Park HaYarkon και αποθεώθηκε από ένα κοινό 60.000 ατόμων.

Μάλιστα, ο Bruno Mars γιόρτασε την πρώτη του νύχτα στο Ισραήλ με μια ανάρτηση στο Instagram, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, που τον έδειχνε να αγναντεύει ένα μεγάλο πλήθος με τα χέρια του ορθάνοιχτα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Last night».