Βόλος: Ρομά έκανε… μπαντιλίκια σε κεντρικό δρόμο και χτύπησε 10χρονο αγόρι

Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν φρενάρισμα 20 μέτρων!

Βόλος: Ρομά έκανε… μπαντιλίκια σε κεντρικό δρόμο και χτύπησε 10χρονο αγόρι
3'

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/12) στη Λεωφόρο Ειρήνης, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ένα αγροτικό όχημα με επιβαίνοντες δύο Ρομά, έκανε μπαντιλίκια στον κεντρικό δρόμο.

Την ώρα εκείνη, τον δρόμο προσπαθούσε να διασχίσει ένας άνδρας με το 10χρονο αγοράκι του. Το όχημα των Ρομά, φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε ελαφρά το ανήλικο παιδί, το οποίο έπεσε στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Βόλου, ενώ στο σημείο υπάρχει φρενάρισμα περίπου 20 μέτρων.

Το περιστατικό αυτό συνέβη σήμερα το απόγευμα, ενώ είναι ακόμη νωπές οι μνήμες με τον ακαριαίο θάνατο ενός βρέφους, μόλις τεσσάρων μηνών, που βρισκόταν στην αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής στην οδό Ιάσονος, στον Βόλο.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (04/11) στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μηχανή μεγάλου μεγέθους, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας αγκαλιά το μόλις 3 μηνών βρέφος – εγγονάκι του.

«Άκουσα ένα “μπαμ’’, οι μάρτυρες που είδαν το σκηνικό μού είπαν για τους ελιγμούς»

«Άκουσα ένα “μπαμ” και απλά από τους μάρτυρες που είδαν το σκηνικό μου είπαν για τους ελιγμούς. Την άκουσα τη μηχανή που πέρασε και πέρασε γρήγορα. Ο παππούς είχε σηκωθεί όρθιος εκείνη την ώρα. Ο οδηγός της μηχανής ήταν κάτω μόνο.

Το παιδάκι κατά πάσα πιθανότητα πέθανε ακαριαία. Το φέρανε εδώ κι ήταν μελανιασμένο το μωρό εκείνη την ώρα. Το πήρε η γιαγιά του εκείνη την ώρα και μπήκε μέσα σε ένα ταξί και έφυγαν κατευθείαν γιατί το ασθενοφόρο είχε αργήσει», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μιλώντας στο MEGA.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου, στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου και Ιάσονος. Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 53χρονο άνδρα που κρατούσε στα χέρια του το εγγόνι του. Ο παππούς του βρέφους είχε μόλις βγάλει την μικρή από το αυτοκίνητο με σκοπό να την τοποθετήσει στο καρότσι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 33χρονος οδηγός της μηχανής και ο 53χρονος παππούς του βρέφους το οποίο μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και σταμάτησε ταξί

Η αντίδραση της γιαγιάς του βρέφους ήταν άμεση. Η 45χρονη γυναίκα άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μαζί με τον 53χρονο σύζυγό της μπήκαν σε ταξί που είχε σταματήσει στο σημείο για να δει τι συνέβη. Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και σε χρόνο μηδέν μετέβη στο νοσοκομείο με το μωρό και τη γιαγιά του.

Η κινητοποίηση του νοσοκομείου ήταν άμεση με τον Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών να καλεί νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή