Χαλκίδα: Το κίνητρο της δολοφονίας του ξυλουργού ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. - Το ξέσπασμα του αδερφού του

Η δολοφονία του ξυλουργού στη Χαλκίδα μοιάζει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο έγκλημα όμως παραμένει μυστήριο το κίνητρό της
2'

Το κίνητρο της δολοφονίας του ξυλουργού στη Χαλκίδα αναζητούν οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο τις επικοινωνίες των δύο προσώπων μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δολοφονία του ξυλουργού στη Χαλκίδα μοιάζει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο έγκλημα όμως παραμένει μυστήριο το κίνητρο της δολοφονίας. Η 39χρονη που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας από το πρωί του Σαββάτου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο προετοιμάζει την απολογία της.

«Πατέρα λυτρώθηκα»

Λίγο καιρό πριν είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς της πως είχε συμβεί ένα περιστατικό μεταξύ εκείνης και του 43χρονου που, όπως είπε, την στιγμάτισε και δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει.

«Εγώ μετέφερα στους γονείς μου ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είχε συμβεί πάνω από 15 χρόνια πριν και αυτό με είχε ταράξει χωρίς να αναφέρω λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό το περιστατικό».

Ο αδερφός του 43χρονου, μιλώντας στο MEGA, πάντως δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Αυτό που θέλω εγώ δεν μπορεί να μου το δώσει κανείς γυρίζει πίσω; Δεν γυρίζει, αυτό». Ο 43χρονος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του το 2021. Τότε ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η φερόμενη ως δράστιδα με τον σύζυγό της.

Οι δύο άντρες ήταν φίλοι και συνεργάτες. Έξι μήνες μετά η σχέση αυτή άλλαξε. «Μου είχε πει ‘’αδερφέ έχω πρόβλημα, θέλω να μιλήσουμε’’. Γιατί πάντα όταν είχε πρόβλημα μιλούσαμε. ‘’Με ενοχλεί η γυναίκα του φίλου μου και μου λέει ότι έχουμε σχέση και ότι θα το πει στον άντρα της’’. Μετά από αυτό το σκηνικό οι σχέσεις διεκόπησαν εφόσον η άλλη πλευρά δεν πίστευε τον αδελφό μου».

«Όταν ήρθε εδώ πανικόβλητος, και λέω πανικόβλητος γιατί του έστελνε μηνύματα αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Τάρτης.

Η αστυνομία έχει ζητήσει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα κινητά τόσο της 39χρονης όσο και του 43χρονου, καθώς θεωρεί πως από εκεί μπορεί να προκύψουν στοιχεία κομβικής σημασίας όσον αφορά στο κίνητρο που «όπλισε» το χέρι της γυναίκας.

Αύριο φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 43χρονο στο χωριό του Λουκίσια Χαλκίδας.