Θοδωρής Μαντάς: Πρωτοφανές το νομικό ζήτημα που προέκυψε με τον Κασσελάκη

Ο γνωστός νομικός Θοδωρής Μαντάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN για το νομικό θέμα που έχει προκύψει με την περιουσία του Στέφανου Κασσελάκη και τη δραστηριότητά του στο εξωτερικό.
Θοδωρής Μαντάς: Πρωτοφανές το νομικό ζήτημα που προέκυψε με τον Κασσελάκη
1'

Ο Θοδωρής Μαντάς δικηγόρος – μέλος ΔΣ ΔΣΑ μίλησε για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό και την εισαγγελική παραγγελία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

«Είναι εύλογος ο προβληματισμός, η διάταξη μιλάει για κοινοβουλευτικό πρόεδρο κόμματος, εδώ πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση. Ο νομοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να συμβούν.

Υπάρχει θέμα για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης περιλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία, μπορεί και όχι. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές νομικό θέμα. Βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της διερεύνησης όπου θα καθοριστεί αν εμπίπτει η περίπτωσή του σε αυτή τη διάταξη».

«Σοβαρό στο βαθμό που θα διαπιστωθεί ότι το αδίκημα έχει τελεστεί», είναι το θέμα με τη διαρροή των email, στο οποίο εμπλέκεται η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κατά τη γνώμη του Θοδωρή Μαντά.

Όσο για το θέμα Μπελέρη και την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το αλβανικό δικαστήριο, ο ίδιος, που τον έχει επισκεφτεί στη φυλακή, έκανε λόγο για στημένη δίκη, κατά παραγγελία από την αλβανική κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
20:10ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Χαλκίδα