ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στη φυλακή ο 45χρονος ύποπτος για τον θάνατο του Γερμανού

Κρήτη: Στη φυλακή ο 45χρονος ύποπτος για τον θάνατο του Γερμανού
neakriti.gr

Τον δρόμο για τις φυλακές, μετά τη σημερινή του απολογία, πήρε ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός Γερμανού στην Κρήτη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ύποπτος άνδρας, ηλικίας 45 ετών, για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Βίντεο ντοκουμέντο τον δείχνει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του θύματος, μερικές ώρες πριν ο Γερμανός βρεθεί νεκρός.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα. Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει μέσα. Το θύμα τού άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά, ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

Ο άνδρας φαίνεται πως έχει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φορά γάντια και κρύβει το πρόσωπό του. Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά, ενώ, σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως ο Γερμανός «έχασε» τη ζωή του.

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Την 7η Απριλίου, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, αφού έσπασε από καρκίνο.

Όμως, τότε άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, έπειτα από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε.

Σχετικές ειδήσεις