ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Η στιγμή της επίθεσης με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο (vid)

Χαλκιδική: Η στιγμή της επίθεσης με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο (vid)

Ένας δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από καταστηματάρχες στα Νέα Μουδανιά

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση με φτυάρι υπάλληλος του δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική ήρθε στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα, που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 φαίνεται πώς ο υδραυλικός, προσπάθησε να σωθεί την ώρα που δέχεται την επίθεση, από τα άτομα που τον γρονθοκόπησαν και σήκωσαν ακομα και το φτυάρι για να τον χτυπήσουν.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Η αδιανόητη επίθεση έλαβε χώρα βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στα Νέα Μουδανιά, όταν εν μέσω σφοδρής καταιγίδας, ο δημοτικός υπάλληλος δέχθηκε επίθεση, επειδή επόπτευε αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο υπάλληλος, Νίκος Ουζούνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εξήγησε πώς έγινε η επίθεση σε βάρος του.

Ήταν μαζί με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά και πήγαιναν από αντλιοστάσιο σε αντλιοστάσιο προκειμένου να τα ελέγξουν και κάποια στιγμή ένα πλήθος από καταστηματάρχες τον αναγνώρισε. Στη συνέχεια άρχισαν να του παραπονιούνται για τις αντλίες και εκείνη τη στιγμή κάποιος σήκωσε ένα φτυάρι και τον χτύπησε. «Μου είπε φύγε από εδώ, μην σου δώσω με το φτυάρι και σε σακατέψω. Ξαφνικά σηκώνει το φτυάρι και με χτυπάει στο κεφάλι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται πως προσπαθώ να σωθώ. Μετά ήρθαν άλλα δύο άτομα και με χτύπησαν και αυτά».

Ο δήμαρχος, ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό στο παρελθόν. «Ήμασταν όλοι εκεί για να μην πλημμυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση».