ΕΛΛΑΔΑ

Λευκός Πύργος: Περίμενε να φύγει ο κόσμος και πήδηξε στο κενό ο 34χρονος - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Λευκός Πύργος

Οι Αρχές που εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες, είδαν πως ο 34χρονος, αφού μπήκε μόνος του στον Λευκό Πύργο, περιηγήθηκε για αρκετή ώρα, περίμενε να φύγει ο κόσμος από το μπαλκόνι του Λευκού Πύργου, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό

Βουτιά θανάτου έκανε από τον Λευκό Πύργο ένας 34χρονος ελληνικής καταγωγής. Ο 34χρονος με καταγωγή από την Κρήτη, σύμφωνα με το MEGA, έπεσε στο κενό στη Θεσσαλονίκη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έχασε τη ζωή του, με τους αστυνομικούς να «βλέπουν» αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Mega, ο 34χρονος μπήκε κανονικά από την είσοδο, αφού έκοψε εισιτήριο, και στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή του Λευκού Πύργου. Εκεί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό, πάνω στο γκαζόν.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της πτώσης το σώμα του χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Οι Αρχές που εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες, είδαν πως ο 34χρονος, αφού μπήκε μόνος του στον Λευκό Πύργο, περιηγήθηκε για αρκετή ώρα, περίμενε να φύγει ο κόσμος από το μπαλκόνι του Λευκού Πύργου, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό.