ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Ο πατέρας του έχασε τη ζωή του παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών, λέει ο Κούγιας

Γιάννης Καλλιάνος

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Ο κ. Καλλιάνος ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να τον εκπροσωπήσω, κάνοντας λόγο για ακραία ιατρικά λάθη σε ό,τι αφορά την νοσηλεία του πατέρα του»

Για ιατρικά λάθη μίλησε ο δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας, σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή και τις καταγγελίες για ιατρικά λάθη.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Ο κ. Καλλιάνος ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να τον εκπροσωπήσω, κάνοντας λόγο για ακραία ιατρικά λάθη σε ό,τι αφορά την νοσηλεία του πατέρα του».

«Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου, έχασε τη ζωή του παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και θα έχει μια βραχυχρόνια νοσηλεία», ανέφερε στη συνέχεια και παρατήρησε ότι «μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη», αποδίδοντάς του «ακραία υπεράσπιση του συστήματος, αγνοώντας τα γεγονότα».

Στη συνέχεια σημείωσε πως ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για διαλογή ασθενών, ωστόσο όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει πρώτα να εξεταστεί αναλυτικά ο φάκελος.