ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι επί 3 χρόνια στο Ηράκλειο - Πώς συνελήφθη

Καταγγελία σοκ: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι επί 3 χρόνια στο Ηράκλειο - Πώς συνελήφθη

Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον νονό του ότι τον βίαζε όταν ήταν 9 ετών. 

Νέο ασύλληπτο περιστατικό υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ερευνά με προσοχή, μετά από καταγγελία, το Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία 18χρονου, σήμερα, αγοριού, ο άνθρωπος που το βάφτισε φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, στην ευαίσθητη παιδική του ηλικία, από 9 ετών.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eakriti, ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός.

Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει έναν 50χρονο άνδρα ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που χθες το βράδυ προχώρησε του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του ότι για τρία χρόνια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Ο νεαρός χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Οι γονείς του 18χρονου, σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο, βρίσκονται σε σοκ καθώς ο 50χρονος ήταν άνδρας της απολύτου εμπιστοσύνης τους.